Wij zoeken een ervaren Accountmanager LED verlichting

Overzicht

Je bent het aanspreekpunt voor onze relaties en vertegenwoordigt ons actief in de markt, je onderhoud de bestaande relaties en zorgt voor uitbreiding van het bestaande netwerk.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en voorlichting van onze innovatieve producten naar klanten en weet je verkooptalenten aan te wenden om tot succesvolle afronding te komen met als resultaat een tevreden klant.

Je hebt beschikking over ons huidige netwerk in de branche en wordt ondersteund door een modern CRM systeem en ons interne verkoopteam.

Functie eisen ervaren Accountmanager LED verlichting.

Jouw profiel:

  • Verkoop en marketing zijn je niet vreemd en je beschikt over ruime ervaring in de verlichtingsbranche.
  • Je bent een teamspeler, dynamisch en resultaat gericht.
  • Je beschikt over minimaal een MBO werk- en denkniveau
  • Commercieel creatief
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • klantgerichtheid en onderhandelingsvaardigheden met een assertieve instelling

Over Megaman

Kunstlicht versterkt en bevordert de manier waarop wij leven en werken. Het brengt ons veiligheid, comfort en productiviteit. MEGAMAN® stelt zich ten doel licht te verschaffen op een wijze die werkelijk duurzaam, energiebesparend en van een zodanige kwaliteit is, dat het een positief verschil uitmaakt in de levens van eenieder die de innovatieve LED producten van ons gebruikt.

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Stuur dan je motivatie en CV via onderstaand formulier. Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen via telefoonnummer 085-2733033.

Publicatiedatum 05/12/2018