menu
 
MEGAMAN®

    Perfect White

    Perfect White LED brengt witte kleuren tot leven ..

    Als leider in LED licht innovatie is MEGAMAN er in geslaagd om de witte kleuren tot leven te brengen zonder verlies aan efficiency en met het in stand houden van het optimale lichtbeeld.

    Bekijk alle Perfect White producten

    Perfect White LED series

    Bekijk alle Perfect White producten

    Kaki kleuren

    Tecoh RDx armaturen en AR111 met Perfect White voor het vervangen van bestaande 35-50 en 70Watt Metaal Halide armaturen met spectaculair  natuurlijk daglicht effect.

    Normaal ligt de focus bij het ontwerpen van LED verlichting op de hoogste lumen per watt , het beste lichtbeeld met concentratie op voor het oog zichtbare spectrum.

    MEGAMAN Perfect White met een extra piek violet licht van 410nm dicht bij het zichtbare spectrum, zoals ook in natuurlijk zonlicht , zorgt zo voor gelijk effect als natuurlijk daglicht op witte objecten.

    In vele witte objecten en specifiek wit textiel in winkels zitten Fluoriserende Witte stoffen welke er voor zorgen dat Wit er beter uitziet in Zonlicht of nu ook met Perfect White LED.

    Belangrijk is dat de Perfect White technologie van MEGAMAN de rest van het spectrum ongewijzigd laat en zo zorgt voor het optimale lichtbeeld met uitspringende witte tinten en de witte kleuren tot leven brengt.

    Alle Perfect White producten tonen >

    Video's