menu
 
MEGAMAN®

    MEGAMAN® Kwaliteits Garantie

    Megaman biedt u een garantie die geen enkele andere LED- en Licht fabrikant u biedt. Een garantie op de branduren die er voor zorgt dat de maximale besparing gerealiseerd kan worden.

    MKG logo

    De unieke MKG MEGAMAN garantie, garandeert dat het geïnstalleerde MEGAMAN product de gespecificeerde branduren en dus ook de bijbehorende besparing in euro gaat realiseren. Zie specificatie berekening als voorbeeld van onderstaande artikel MM03062: 513 euro levensduur besparing gedurende de 30.000 gegarandeerde branduren dus een netto resultaat van 513 euro gerealiseerd tijdens de 30.000 gegarandeerde branduren, een resultaat incl verrekening van de aanschafkosten (winkelprijs) van de LED lamp.


    Met MKG een verzekerde besparing waarvan de initiële investering, het LED product, vaak al in het eerste jaar is terugverdiend.

    Wanneer MKG?

    MM03062 Specificatieberekening

    MKG besparing

    Voor overige door Megaman geleverde producten  welke niet onder de MKG regeling vallen geldt een maximale garantie termijn van 1 jaar na aankoop. Garantie aanspraak op deze producten met minder dan  +9000 branduren dient u af te handelen via uw Megaman leverancier.

    Lees ook de MKG algemene voorwaarden