menu
 
MEGAMAN®

    Blog
     

    Hoge energierekening? Zo kun je het voorkomen.

    Huishoudens worden geconfronteerd met hogere prijzen en een veel hogere energierekening en geeft problemen. Gemiddeld verbruikt de Nederlander zo’n 2.480 kWh jaar aan elektriciteit. Sinds mei 2021 is het variabel deel van de elektriciteitsprijs gestegen van € 0,08 naar € 0,50 per kWh. Dat is omgerekend grofweg € 1.000,00 per jaar meer! Verlichting neemt nl. gemiddeld ca. 14% daarvan voor zijn rekening! Lees hier hoe Megaman helpt dit percentage te verlagen.

    A60 211lm/W LEDlamp

    Lees volledige artikel +
    Deel dit artikel
    5 minuten lezen   13 september 2022
    LED spots in de WC. Waarom en hoe je die daar zou moeten gebruiken.

    De MEGAMAN® Tego LED spot is een functioneel armatuur om badkamers, toiletten, douches en terrassen onder luifels fraai en doelmatig te verlichten. Even snel wat spotjes monteren kan natuurlijk, maar dan mis je de fraaie uitwerking van het licht in de ruimte. Lees hier hoe je met dezelfde moeite de ruimten een chique uitstraling geeft met goed zicht in een toilet en een badkamer.

    LEDspot in WC

    Lees volledige artikel +
    Deel dit artikel
    4 minuten lezen   25 augustus 2022
    Designverlichting? Gebruik eens een LED montagebalk!

    De MEGAMAN® Ford LED montagebalk is een functioneel armatuur om gangen, bergingen, opslagen werkkasten, enz. doelmatig te verlichten. Op het eerste gezicht is het een gewoon product, maar niets is minder waar! Door er creatief mee om te gaan, kan het verwerkt worden tot een lichtinstallatie die een kunstwerk op zichzelf kan zijn. Uw fantasie is bepalend! Lees hier hoe dat kan.

    MEGAMAN Ford LED montagebalk toepassing

    Lees volledige artikel +
    Deel dit artikel
    2 minuten lezen   09 augustus 2022
    Betaalbare gevelverlichting die opvalt. Hoe doe je dat?

    Een mooi bedrijfspand mag best gezien worden. Ligt uw pand aan een zichtlocatie of is het voor uw bedrijfsresultaat gunstig als uw pand ook in het donker zichtbaar is?  Met goede gevelverlichting kan dat bereikt worden. Maar net als met zoveel dingen in het leven kan slechte verlichting veel afbreuk doen. In dit artikel gaan we in op hoe goede gevelverlichting kosten effectief gemaakt kan worden.

    Lees volledige artikel +
    Deel dit artikel
    5 minuten lezen   26 juli 2022
    5 Goede redenen om de opaal wand/plafond armatuur toe te passen

    De opalen wand/plafond armatuur is één van de meeste toegepaste verlichtingsproducten die al vele decennia op de markt is. Dat is uitzonderlijk en dat komt niet alleen doordat het design dat onopvallend is. Er zijn daarvoor 5 expliciete redenen die we hier zullen bespreken.

    Fonda

    Lees volledige artikel +
    Deel dit artikel
    2 minuten lezen   04 september 2021

    Laad meer nieuws

    Einde