menu
 
MEGAMAN®

    Dim to WARM Dimmerable

    Dim to WARM.

    Uniek bij MEGAMAN ® optimaal dimmen met de vertrouwde warme gezellige kleur verandering van het licht.

    Dim to WARM: Lichtkleur verandert naarmate er verder wordt gedimd en wordt steeds warmer van kleur.

    De lichtkleur varieert daarmee van 2700K / 3000K tot 1800K  zeer warm licht en gedraagt zich als de klassieke Gloei- en Halogeenlamp .

    MEGAMAN ® Dimmerable Dim to WARM

    Deze lampen dimmen traploos van 10% tot 100% zonder vertragingen. De verwezenlijking van uw eigen verlichtingsatmosfeer met de vertrouwde warme kleur, is binnen bereik.

    De MEGAMAN® LED lamp heeft een zeer constant dimgedrag gelijk aan een traditionele gloeilamp.

    Dimcurve

    Voor het juiste dimmen raadpleeg ook de gegevens bij  de dimbare lampen. Daarin is per product vermeld de door MEGAMAN gecertificeerde dimmers en de juiste minimale en maximale hoeveelheid lampen welke per dimmer voor het optimale resultaat kunnen worden toegepast.

    De Megaman DimmerAble Dim to WARM LED lampen zijn geschikt voor de volgende dimmers:

    Electronische (zgn "tronic") dimmers voor gloei-en halogeenlampen die geschikt zijn voor "C" (capacitieve) belasting, geen "triac" dimmer.Gebruik uitsluitend dimmers met een minimaal voorinstelling. Gebruik niet meer lampen op één dimmer dan aangegeven als de maximum belasting.

    Voor grotere installaties adviseren wij het dimmen door "Fase afsnijding" techniek met speciale ontwikkelde LED dimmers, dit kan ongewenst geluid (brom) voorkomen en zorgt voor een constanter dimbeeld.

    Alle Dim to WARM Dimmerable producten tonen >

    Video's