MEGAMAN® nieuws

Het laatste nieuws op het gebied van ontwikkelingen en het bedrijf.

Vacature parttime Allround Boekhouder bij Megaman in Almere

Voor onze locatie in Almere bij Megaman en aanverwanten structuurvennootschappen zijn wij per direct op zoek naar een gedreven allround boekhoudster/houder - administrateur voor maximaal 24 uur.

Lees meer
Publicatiedatum 05/12/2018
Wij zoeken een ervaren Accountmanager LED verlichting

Je bent het aanspreekpunt voor onze relaties en vertegenwoordigt ons actief in de markt, je onderhoud de bestaande relaties en zorgt voor uitbreiding van het bestaande netwerk.

Lees meer
Publicatiedatum 05/12/2018
Prinses Maxima Manege , DINO LED armaturen

In de Prinses Máxima Manege is onder meer gebruik gemaakt van DINO LEDarmaturen met 330 graden rondom lichtverdeling. “Hierdoor wordt de 6.500 lumen lichtstroom mooi verdeeld over de gehele ruimte.” Hiermee is volgens Ibsen tevens voldaan aan de NSVV-standaard voor paardensport, die onder meer stelt dat er sprake moet zijn van een gemiddelde horizontale verlichtingssterkte van minimaal 200 lux en een gelijkmatigheid van meer dan 5 Emin/EM.“

Lees meer
Publicatiedatum 10/10/2018
LED EXPO 2018
In de open beurs stand lag het accent op de brede range nieuwe hoogwaardige LED Armaturen. Nieuwe Armaturen meer dan 7 series met specifieke toepassing en uitbreidingen zoals ingenium ZB LED dim m...
Lees meer
Publicatiedatum 16/02/2018
Warm welkom met Megaman LED Dim to WARM AR111-lampen in Restaurant Woods

Met meer dan 20 jaar ervaring als chef-kok startte Wilfred Tegelaar een nieuw restaurant in Leiden: Woods. Het bijzondere restaurant heeft een warme sfeer. Dit is onder meer te danken aan de toegepaste verlichting, in combinatie met de houten elementen die het historische interieur en exterieur kenmerken. In Woods wordt gebruik gemaakt van honderddertig Megaman LED Dim to WARM AR111-lampen. “Deze keuze levert een besparing op van 93.000 euro elektriciteitskosten en reduceert de CO2-emissie met 140.000 kilogram.”

Lees meer
Publicatiedatum 08/06/2017

Laad meer nieuws

Einde