menu
 
MEGAMAN®

    MEGAMAN® nieuws

    Het laatste nieuws op het gebied van ontwikkelingen en het bedrijf.

    Hybride lenzen voor optimaal lichtbeeld

    De van origine Duitse lichtfabrikant Megaman introduceert DBT Marco-armaturen. Het betreft drie fase EU Trackarmaturen, bedoeld voor het voor optimaal uitlichten van objecten. “DBT is een unieke gepatenteerde techniek voor LED-armaturen en LED-lichtbronnen van MEGAMAN®”, aldus een woordvoerder.

    Lees meer
    Publicatiedatum 02/03/2020
    MEGAMAN persbericht: De start van een briljant nieuw hoofdstuk

    MEGAMAN® viert 25 jarig jubileum met briljante samenwerking

    Almere, 13 juni 2019 – MEGAMAN®, de van origine Duitse lichtfabrikant, is in 25 jaar uitgegroeid tot een wereldwijd, kwalitatief hoogstaand en innovatief merk in de verlichtingsindustrie. De groei van onze unieke en innovatieve ledverlichting, de vraag naar extra ontwerp- en productcapaciteit en de transformatie naar ‘intelligente verlichting’ wordt nu versneld mogelijk gemaakt. Dit is realiseerbaar geworden door een naadloze en strategische integratie per 1 januari 2019 van MEGAMAN® en Xiamen YANKON Energetic Lighting Co, Ltd., verder in deze tekst YANKON genoemd.

    Lees meer
    Publicatiedatum 17/06/2019
    Prinses Maxima Manege , DINO LED armaturen

    In de Prinses Máxima Manege is onder meer gebruik gemaakt van DINO LEDarmaturen met 330 graden rondom lichtverdeling. “Hierdoor wordt de 6.500 lumen lichtstroom mooi verdeeld over de gehele ruimte.” Hiermee is volgens Ibsen tevens voldaan aan de NSVV-standaard voor paardensport, die onder meer stelt dat er sprake moet zijn van een gemiddelde horizontale verlichtingssterkte van minimaal 200 lux en een gelijkmatigheid van meer dan 5 Emin/EM.“

    Lees meer
    Publicatiedatum 10/10/2018
    LED EXPO 2018
    In de open beurs stand lag het accent op de brede range nieuwe hoogwaardige LED Armaturen. Nieuwe Armaturen meer dan 7 series met specifieke toepassing en uitbreidingen zoals ingenium ZB LED dim m...
    Lees meer
    Publicatiedatum 16/02/2018
    Warm welkom met Megaman LED Dim to WARM AR111-lampen in Restaurant Woods

    Met meer dan 20 jaar ervaring als chef-kok startte Wilfred Tegelaar een nieuw restaurant in Leiden: Woods. Het bijzondere restaurant heeft een warme sfeer. Dit is onder meer te danken aan de toegepaste verlichting, in combinatie met de houten elementen die het historische interieur en exterieur kenmerken. In Woods wordt gebruik gemaakt van honderddertig Megaman LED Dim to WARM AR111-lampen. “Deze keuze levert een besparing op van 93.000 euro elektriciteitskosten en reduceert de CO2-emissie met 140.000 kilogram.”

    Lees meer
    Publicatiedatum 08/06/2017

    Laad meer nieuws

    Einde