menu
 
MEGAMAN®

    MEGAMAN persbericht: De start van een briljant nieuw hoofdstuk

    2 minuten lezen

    Overzicht

    MEGAMAN® viert 25 jarig jubileum met briljante samenwerking

    Almere, 13 juni 2019 – MEGAMAN®, de van origine Duitse lichtfabrikant, is in 25 jaar uitgegroeid tot een wereldwijd, kwalitatief hoogstaand en innovatief merk in de verlichtingsindustrie. De groei van onze unieke en innovatieve ledverlichting, de vraag naar extra ontwerp- en productcapaciteit en de transformatie naar ‘intelligente verlichting’ wordt nu versneld mogelijk gemaakt. Dit is realiseerbaar geworden door een naadloze en strategische integratie per 1 januari 2019 van MEGAMAN® en Xiamen YANKON Energetic Lighting Co, Ltd., verder in deze tekst YANKON genoemd.

    Manege

    YANKON is een beurs genoteerde verlichtingsfabrikant met een lange historie en veel ervaring in het ontwerpen en produceren van ledverlichting. Met deze sterke productexpertise en economische schaalvoordelen biedt een samenwerking met YANKON unieke kansen voor MEGAMAN® om ons productportfolio te versterken en de distributiekanalen verder uit te breiden. Door de hoog geautomatiseerde productiefaciliteiten zal de innovatie verder versnellen. Dit stelt ons in staat om onze klanten wereldwijd nog beter te bedienen in elk gevraagd marktsegment.

    Blijvende innovatie van MEGAMAN® met DBT

    MEGAMAN® heeft recent, met de introductie van DBT (Dubbele Bundel Technologie, Spot 24°-Flood 45°- Spot 24°), opnieuw bewezen een innovatieve speler te zijn in de lichtindustrie.

    Producten met DBT hebben een variabele bundelbreedte. Met één druk op de lens verandert de bundelbreedte van spot naar flood. Verstand van verlichting is onnodig, want het resultaat is meteen zichtbaar. Het is overbodig om extra spots te kopen om over een andere bundelbreedte te beschikken: de DBT is genoeg. Dat betekent kortweg: minder aanschaf -en voorraadkosten, meer gemak en betere verlichting met optimale flexibiliteit, ook in een lichtontwerp.

    Over YANKON

    YANKON heeft een beurs notering aan de Shanghai Stock Exchange en is volledig gespecialiseerd in verlichting sinds 1975. Het is één van de belangrijkste LED lichtfabrikanten van de wereld en produceert voor A-verlichtingsmerken en internationale retailketens een brede reeks aan LED armaturen en lichtbronnen. YANKON is een leider in innovatieve ontwikkeling op het gebied van “Smart Lighting” met dynamische R & D-teams en state-of-the-art, volautomatische productielijnen. De YANKON-groep heeft een productie-impact van meer dan 2 miljard euro in de wereldwijde markten.

    Wij van MEGAMAN® zijn erg enthousiast en tevreden met deze briljante samenwerking, welke beide partijen in elk opzicht versterkt. Een nieuw hoofdstuk is toegevoegd aan onze “Life in Light”-historie!

    Publicatiedatum 17/06/2019