menu
 
MEGAMAN®

    Europees gecoördineerde handhavingsactie TCH patent

    minder dan 1 minuut.

    Overzicht

    Europees gecoördineerde handhavingactie van het TCH pattent  om inbreuk te corrigeren ook in Nederland gestart. Onder inbreuk valt  wederverkoop, instalatie , display ook in internetshop  en het op voorraad houden in het algemeen en kan leiden tot het verwijderen van reeds geinstaleerde  inbreuk makende LED lampen waarbij tevens de schade zal worden verhaald.

    Megaman LED reflector lampen met unieke TCH techniek

    Door de unieke en gepatenteerde TCH (Thermal Conductive Highway ) techniek is Megaman er in geslaagd het LED temperatuur probleem op te lossen.

    Deze technologie  zorgt er voor dat de warmte van de Multi-die LEDs met 128 led velden  op de meest effectieve manier naar het achterliggende koellichaam wordt afgevoerd TCH geeft zo de meest effiecente LED licht oplossing, met de voordelen van optimale temperatuur huishouding zijnde stabiel in licht opbrengst en weergave tot einde van de gegarendeerde branduren. TCH maakt het optimala ontwerp mogelijk met de beste licht bundel controle , optische meest  efficientcy en sprankeld licht door de afwezigheid van meervoudige schaduws.

    Lees meer gedetailleerde informatie over TCH »

    Publicatiedatum 12/03/2012