menu
 
MEGAMAN®

    MEGAMAN® Projectservice

    Voor installateur, architect en technisch adviesbureau

    Wij zijn de betrouwbare partner voor alles op het gebied van lichtontwerp en -levering. Of u nu een (licht)installateur, architect of expert bent bij een technisch adviesbureau, wij bieden een totale lichtoplossing voor elk project. 

    Samen streven we naar verlichtingsoplossingen die indruk maken. 

    Door middel van een totaalontwerp inclusief producten garanderen wij een lager investeringsniveau, een hogere kwaliteit en een succesvol eindresultaat dat voldoet aan de wettelijke eisen en de behoeftes van uw eindklant.

    Project voorleggen

    Wat bieden we met de MEGAMAN® projectservice?

    Partner van begin tot eind

    • Visie omzetten naar concreet lichtplan

    Wij kunnen de visie op verlichting van u als architect of installateur omzetten naar een concrete en complete lichtinstallatie. Dit biedt niet alleen het voordeel dat er snel een gedetailleerde offerte kan worden uitgebracht, maar wij nemen ook de verantwoordelijkheid voor het volledig uitwerken van het lichtontwerp inclusief een goede onderbouwing. Voor de eindklant geeft dit vertrouwen voor de juiste installateur te hebben gekozen.

    • One-stop-shop: ontwerp en levering producten

    Onze projectservice omvat ook het one-stop-shop principe, waarbij we niet alleen lichtplannen maken met onze eigen producten, maar ook de levering verzorgen. Mochten er producten nodig zijn die niet beschikbaar zijn bij MEGAMAN®, dan halen we die bij geselecteerde partners.

    • Stekerbaar: bespaar tijd en geld

    Een optie die we hieraan kunnen toevoegen is het stekerbaar maken van producten. Hierbij leveren we kabels en elektrisch (schakel)materiaal kant-en-klaar, waardoor de installateur minder arbeidsuren ter plaatse hoeft te maken. Dit resulteert in ofwel meer winst voor de installateur of een kostenefficiëntere optie voor de eindklant.

    Wij zorgen met onze complete projectservice dat u als architect of installateur altijd en onder alle omstandigheden een goede oplossing kan bieden aan uw eindklant.

     

     

    Snel schakelen en flexibel inspelen op de behoeften

    Hoe snel kunnen we aan de slag?

    De duur van een project is sterk afhankelijk van de omvang.

    Een grootschalige fabriek met kantoren, productiehallen, magazijnen, parkeerterreinen, enzovoort, zal natuurlijk meer tijd vergen dan bijvoorbeeld een kinderopvang van 500m² met vergelijkbare ruimten qua functie en afmetingen.

    Wij streven altijd bij elk project naar een acceptabele termijn, waarbij we in overleg tot overeenstemming komen.

    Door onze kleinschalige organisatie kunnen we bovendien sneller schakelen en flexibel inspelen op de behoeften van het project. Dit stelt ons in staat om efficiënt en effectief te werk te gaan, ongeacht de complexiteit van uw project.

    Gespecialiseerde verlichtingskennis met MEGAMAN® projectservice

    Als architect, adviseur en installateur beschikt u over basiskennis van alle disciplines in de bouw. Door gebruik te maken van de expertise van MEGAMAN® projectservice, brengt u gespecialiseerde kennis op het gebied van verlichting in uw project, wat zorgt voor een grondige en uitgebreide afhandeling.

    Het achteraf aanpassen van een reeds geïnstalleerd verlichtingssysteem om te voldoen aan de normen en wetgeving kan erg kostbaar zijn. Het is daarom van essentieel belang om te beschikken over de juiste kennis en ervaring om alles in één keer correct uit te voeren. Met onze specialisten bent u verzekerd van een foutloze en efficiënte aanpak van uw verlichtingsbehoeften.

    Maak een afspraak met een van onze specialisten en ontdek hoe de MEGAMAN® Projectservice kan bijdragen aan uw projecten. 

    Contact opnemen      Project voorleggen 

     

    Project vrijblijvend voorleggen

    Bedrijfsgegevens

    Projectgegevens