menu

Vacatures MEGAMAN® Nederland

Vacature Logistiek Medewerker

MEGAMAN

Sinds 1994 heeft MEGAMAN zich gevestigd als een gerespecteerd Duits merk en is één van de top drie merken van deze industrie, met een vooraanstaand programma energiebesparende lampen en is de innovatieve leider in LED technologie.

Megaman heeft zich in korte tijd ontwikkeld als een globale speler en is een van de weinige in de branche die het gehele proces van onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop in eigen hand heeft , dit wordt bereikt door de onderzoek en ontwikkel afdeling met 120 ingenieurs meerdere volautomatische eigen productie faciliteiten en een wereldwijde verkoop organisatie.

Functieomschrijving

Als logistiek medewerker draai je mee in het volledige logistieke proces, met werkzaamheden als het verwerken van de goederenontvangsten, kwaliteitsinspecties, ompakken, en het verzamelen en verzendklaar maken van orders.

We zoeken een collega die van aanpakken weet, goed kan schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en tegelijkertijd het overzicht behoudt.

Omdat je regelmatig met mensen om moet gaan, is het belangrijk dat je gemakkelijk praat. Je bent afhankelijk van collega’s, maar je moet ook contact opnemen met mensen die je misschien nog niet kent. Jij bent als het ware de olie tussen de verschillende schakels, die ervoor zorgt dat alle bestellingen op tijd geleverd worden.
Je bent een probleemoplosser en hebt doorzettingsvermogen.

Werkzaamheden

- Orders picken en verpakken
- Ontvangen van orders en verzenden
- Verwerken en sorteren van inkomende goederen
- Laden en lossen van vrachtwagens
- Magazijn netjes en opgeruimd houden
- Overige voorkomende werkzaamheden in een magazijn

Functie-eisen

- Je beschikt, bij voorkeur, over relevante werkervaring in een magazijn
- Je bent zelfstandig en flexibel ingesteld, nauwkeurig en integer
- Geldig heftruck certificaat
- Je bent handig met computers
- Je wilt fulltime werken van 8.30 – 17.00 uur

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Stuur dan je schriftelijke sollicitatie voorzien van je CV ter attentie van Danny van Zoeren naar dannyvanzoeren@MEGAMAN.nl. Of neem contact op tijdens kantooruren via telefoonnummer 085-2733033.