menu
 
MEGAMAN®

    Infinite

    Infinite IoT-verlichtingsoplossing is gebaseerd op Bluetooth Low Energy wordt veel gebruikt in smartphones en tablets. Iedereen die een krijgt smartphone kan eenvoudig Infinite IoT-verlichtingsapparaten bedienen.

    Kwaliteit LED Armaturen en lampen

    MM11401
    Nieuw
    MEGAMAN®
    MM11399
    Nieuw
    MEGAMAN®
    MM11535
    MEGAMAN®
    MM10861
    MEGAMAN®

    Lagere kosten

    LAGERE INSTALLATIEKOSTEN

    Draadloze lichtregeling vereist minder bedrading en is eenvoudig te installeren. Dit resulteert in minder arbeidsuren, minder materialen en een aanzienlijke verkorting van de installatietijd, vooral in moeilijk te bedraden ruimtes.

    EENVOUDIG IN TE STELLEN

    Draadloze lichtregelapparaten zijn eenvoudig te installeren en in te stellen. In principe heb je alleen elektriciteit en een bedieningsapparaat nodig, zoals een mobiele app of een draadloze schakelaar. Of alles kan automatisch werken.

    FLEXIBILITEIT

    U kunt naar wens apparaten toevoegen, verwijderen en vervangen. Installeer de apparaten vrij en verzeker connectiviteit in verschillende ruimtes en met verschillende bouwmaterialen. In een draadloze mesh-oplossing is er geen enkel punt van foutgaan.

    Draadloos mesh-netwerk

    Infinite-systeem maakt gebruik van Bluetooth SIG mesh-netwerk waar alle intelligentie van het systeem in elk knooppunt wordt gerepliceerd.

    Bluetooth mesh-netwerk kan een groot aantal armaturen vanaf elk knooppunt besturen. Het maakt ook firmware-updates via de ether mogelijk.

    De slimme apparaten maken niet noodzakelijkerwijs verbinding met internet voor normale werking. Een internetverbinding is alleen nodig om configuraties van cloudservices op te roepen.

    Gebruikersomgeving

    De gratis APP is beschikbaar op zowel iOS- als Android-smartphones en -tablets.

    De Infinite-app is ontworpen voor zowel professionele installateurs als eindgebruikers, aangezien het systeem eenvoudig te configureren is en er verschillende rollen en machtigingen zijn voor verschillende gebruikers.

       Google Store

    Functionaliteit

    Infinite IoT-oplossing voor lichtregeling biedt een breed scala aan besturingsopties en -diensten.

    MEGAMAN

    Lichtkleur

    LICHTE KLEUR

    Infinite kan gekleurde lichtbronnen aansturen. Een gebruiker kan de kleur eenvoudig wijzigen vanuit de app.

    KLEURTEMPERATUUR

    Infinite kan de kleurtemperatuur van lichtbronnen en armaturen regelen. Een gebruiker kan de kleurtemperatuur op een eenvoudige manier wijzigen vanuit de app.

    SCHEMAS

    Met de schema's kunnen groepen en scènes worden in- en uitgeschakeld op basis van een geschikte tijd, datum of bepaalde weekdagen om aan de behoeften van gebruikers te voldoen.

    GROEPERING

    Eenvoudige instelling voor het groeperen van armaturen in een gebied. Alle armaturen in de groepen kunnen allemaal samen worden bestuurd en kunnen ook armatuur afzonderlijk in de groep aansturen.

    SCÈNES

    Verschillende verlichtingsopstellingen kunnen als scène worden opgeslagen. Het is in staat om meerdere armaturen met één tik te bedienen voor verschillende gelegenheden.

    DAGLICHT- EN AANWEZIGHEIDSENSOR

    De slimme sensor van Infinite kan beweging detecteren en de helderheid van de omgeving meten, zodat het systeem het licht kan aanpassen aan de gewenste helderheid van de omgeving. Bovendien kan het systeem energie besparen als er niemand in de buurt is door het licht te dimmen of uit te doen.

    SYNCHRONISATIE

    De setup van Infinite-netwerken kan worden gesynchroniseerd met de cloud en u kunt op meerdere apparaten inloggen met dezelfde instelling.

    GATEWAY

    Gateway stelt gebruikers in staat om op afstand toegang te krijgen tot het netwerk en ook de status van de apparaten zoals verlichting en sensoren te blijven volgen. De verzamelde informatie wordt geüpload naar de cloud en gevisualiseerd voor gebruikers.

    SCHAALBAARHEID

    Infinite IoT Lighting ondersteunt 100 apparaten per netwerk. Bovendien ondersteunt het een onbeperkt aantal netwerken, zodat het kan worden opgeschaald om grootschalige projecten te ondersteunen.