menu
 
MEGAMAN®

    Kwaliteit LED Armaturen en lampen

    MM11535
    Nieuw
    MEGAMAN®
    MM11401
    Nieuw
    MEGAMAN®
    MM11399
    Nieuw
    MEGAMAN®
    MM10861
    MEGAMAN®

    Infinite

    Infinite IoT-verlichtingsoplossing is gebaseerd op Bluetooth Low Energy wordt veel gebruikt in smartphones en tablets. Iedereen die een krijgt smartphone kan eenvoudig Infinite IoT-verlichtingsapparaten bedienen.

    Smart Sensor - Motion Sensor Setup | Infinite IoT Lighting

    Lagere kosten

    LAGERE INSTALLATIEKOSTEN

    Draadloze lichtregeling vereist minder bedrading en is eenvoudig te installeren. Dit resulteert in minder arbeidsuren, minder materialen en een aanzienlijke verkorting van de installatietijd, vooral in moeilijk te bedraden ruimtes.

    EENVOUDIG IN TE STELLEN

    Draadloze lichtregelapparaten zijn eenvoudig te installeren en in te stellen. In principe heb je alleen elektriciteit en een bedieningsapparaat nodig, zoals een mobiele app of een draadloze schakelaar. Of alles kan automatisch werken.

    FLEXIBILITEIT

    U kunt naar wens apparaten toevoegen, verwijderen en vervangen. Installeer de apparaten vrij en verzeker connectiviteit in verschillende ruimtes en met verschillende bouwmaterialen. In een draadloze mesh-oplossing is er geen enkel punt van foutgaan.

    Draadloos mesh-netwerk

    Infinite-systeem maakt gebruik van Bluetooth SIG mesh-netwerk waar alle intelligentie van het systeem in elk knooppunt wordt gerepliceerd.

    Bluetooth mesh-netwerk kan een groot aantal armaturen vanaf elk knooppunt besturen. Het maakt ook firmware-updates via de ether mogelijk.

    De slimme apparaten maken niet noodzakelijkerwijs verbinding met internet voor normale werking. Een internetverbinding is alleen nodig om configuraties van cloudservices op te roepen.

    Gebruikersomgeving

    De gratis APP is beschikbaar op zowel iOS- als Android-smartphones en -tablets.

    De Infinite-app is ontworpen voor zowel professionele installateurs als eindgebruikers, aangezien het systeem eenvoudig te configureren is en er verschillende rollen en machtigingen zijn voor verschillende gebruikers.

       Google Store

    Functionaliteit

    Infinite IoT-oplossing voor lichtregeling biedt een breed scala aan besturingsopties en -diensten.

    MEGAMAN

    Lichtkleur

    LICHTE KLEUR

    Infinite kan gekleurde lichtbronnen aansturen. Een gebruiker kan de kleur eenvoudig wijzigen vanuit de app.

    KLEURTEMPERATUUR

    Infinite kan de kleurtemperatuur van lichtbronnen en armaturen regelen. Een gebruiker kan de kleurtemperatuur op een eenvoudige manier wijzigen vanuit de app.

    SCHEMAS

    Met de schema's kunnen groepen en scènes worden in- en uitgeschakeld op basis van een geschikte tijd, datum of bepaalde weekdagen om aan de behoeften van gebruikers te voldoen.

    GROEPERING

    Eenvoudige instelling voor het groeperen van armaturen in een gebied. Alle armaturen in de groepen kunnen allemaal samen worden bestuurd en kunnen ook armatuur afzonderlijk in de groep aansturen.

    SCÈNES

    Verschillende verlichtingsopstellingen kunnen als scène worden opgeslagen. Het is in staat om meerdere armaturen met één tik te bedienen voor verschillende gelegenheden.

    DAGLICHT- EN AANWEZIGHEIDSENSOR

    De slimme sensor van Infinite kan beweging detecteren en de helderheid van de omgeving meten, zodat het systeem het licht kan aanpassen aan de gewenste helderheid van de omgeving. Bovendien kan het systeem energie besparen als er niemand in de buurt is door het licht te dimmen of uit te doen.

    SYNCHRONISATIE

    De setup van Infinite-netwerken kan worden gesynchroniseerd met de cloud en u kunt op meerdere apparaten inloggen met dezelfde instelling.

    GATEWAY

    Gateway stelt gebruikers in staat om op afstand toegang te krijgen tot het netwerk en ook de status van de apparaten zoals verlichting en sensoren te blijven volgen. De verzamelde informatie wordt geüpload naar de cloud en gevisualiseerd voor gebruikers.

    SCHAALBAARHEID

    Infinite IoT Lighting ondersteunt 100 apparaten per netwerk. Bovendien ondersteunt het een onbeperkt aantal netwerken, zodat het kan worden opgeschaald om grootschalige projecten te ondersteunen.

    Veel gestelde vragen

    Inifinite

    • Waarvoor dient de Infinite app?

     Infinite Lighting app wordt gebruikt voor het programmeren en besturen van verlichting. Alleen Megaman Infinite verlichtingen zijn compatibel met de app.

    • Welke mobiele apparaten ondersteunen de Infinite app?

     Infinite app voor iOS: iPhone Vereist iOS 13.0 of hoger. iPad Vereist iPadOS 13.0 of hoger. Infinite app voor Android: Android 9.0 of later

    • Waar kan ik de Infinite app downloaden?

     Voor iOS: Apple App Store & voor Android: Google Play Store

    • Wat is de maximale grootte van een Infinite verlichtingsnetwerk?

     Er kunnen 100 stuks Infinite verlichting aan een project worden toegevoegd

    • Hoe krijg ik toegang tot een project

     Selecteer het project dat u wilt beheren op de startpagina van de app

    • Kunnen anderen hun mobiele apparaat gebruiken om mijn lampen te bedienen?

     De beheerder kan de projecten delen met andere gebruikers. Er zijn 2 rollen, de ene is de beheerder en de andere is een gebruiker. De beheerder kan Infinite verlichtingen toevoegen, het schema instellen, sensorautomatisering en gebieden en apparaten regelen; terwijl de gebruiker alleen de toegewezen gebieden kan bedienen

    • Hoe ontkoppel ik een product?

     De actieve Infinite verlichting wordt gereset nadat ze uit de app zijn verwijderd. De verlichting kan ook verwijderd worden door ze in en uit te schakelen volgens het reset protocol vermeld in de handleiding

    • Hoe en wanneer "automatisering hervatten" na handmatige bediening met de Infinite schakelaar?

     Na "handmatige bedienen" middels de Infinite Schakelaar,die de automatisering onderbreekt, zal de bewegingsautomatisering herstellen nadat de wachttijd en de verlengde wachttijd zijn gepasseerd en/of zal de daglichtoogstautomatisering herstellen nadat de bewegingssensor is gepasseerd

    • Waar kan ik de laatste firmware versie vinden? Hoe kan ik de firmware updaten?

     U kunt de firmwareversie van de Infinite verlichting controleren op het tabblad Instellingen. Als u bijvoorbeeld de firmware van de armaturen wilt controleren, gaat u naar Instelling > Armatuur Als er een bijgewerkte versie beschikbaar is, verschijnt er een indicator onder de naam van het verlichting. Als u meer gedetailleerde informatie wilt krijgen, tikt u op een verlichting, en er verschijnt een handmatige pop-up, selecteer vervolgens "Firmware Versie". u ziet de huidige versie en de laatste firmware versie. u kunt ook de firmware bijwerken indien beschikbaar.

    • Wat is het communicatieprotocol van Infinite verlichting?

     Het protocol dat wordt gebruikt voor de communicatie tussen mobiele apparaten en toestellen / tussen Infinite verlichtingen onderling is Bluetooth Mesh netwerk

    • Kan een armatuur aan meerdere netwerken worden toegevoegd?

     Alle Infinite verlichting kan deel uitmaken van slechts één project tegelijk. Als u verlichting aan een ander netwerk wilt toevoegen, moet u het eerst ontkoppelen van het netwerk waar het deel van uitmaakt en vervolgens toevoegen aan het nieuwe netwerk. De ontkoppelde verlichting verliest alle instellingen die specifiek zijn voor dat netwerk (fabrieksreset).

    • Kan ik meerdere mobiele apparaten gebruiken om een Infinite IoT armatuur te bedienen?

     Ja, u kunt inloggen met hetzelfde account en het zal uw installatie synchroniseren vanuit de cloud. Zodra het project is geladen en verbonden, kunt u de verlichting in het project bedienen

    • Wat gebeurt er met armaturen na een stroomstoring?

     Nadat de stroom is hersteld, zullen de armaturen weer functioneren als voorheen

    • Hoe kan ik mijn armaturen bedienen?

     1. Om uw armatuur uit of aan te zetten tikt u gewoon op het armatuurbedieningspictogram.

     2. Schuif naar links of rechts op het armatuurbedieningspictogram om het lichtniveau van de armatuur aan te passen. Naar links schuiven zal het licht lager dimmen, en naar rechts schuiven zal de helderheid verhogen. De app zal het ingestelde niveau onthouden, zodat als u het armatuur uitschakelt en later weer inschakelt, het terugkeert naar het vorige niveau.

     3. Schuif omhoog of omlaag op het bedieningspictogram van de armatuur om de kleurtemperatuur van de armatuur aan te passen.

     4. Houd het armatuurbedieningspictogram ingedrukt om de belangrijkste bedieningsfuncties van het armatuur te openen. Afhankelijk van het armatuur hebt u de mogelijkheid om de helderheid, de kleurtemperatuur en de lichtkleur aan te passen (voor RGB- of RGBW-armaturen).

    • Hoe kan ik mijn armaturen instellingen bewerken?

     Tik op 'Bewerken' bovenaan het scherm. In de bewerkingsmodus is het mogelijk om de armatuurbedieningen naar de gewenste volgorde te slepen.

    • Wat is een scene?

     Een scène is een reeks vooraf ingestelde lichtniveaus, kleuren en kleurtemperaturen, die aan meerdere lampen zijn toegewezen om verschillende sferen te creëren. U kunt bijvoorbeeld een scène creëren met gedimde verlichting voor het bekijken van een film of voor een diner. Het is mogelijk om de gewenste armaturen aan een scène toe te voegen en er vooraf ingestelde lichtniveaus, kleuren of kleurtemperaturen aan toe te wijzen. Vervolgens is het mogelijk om de scène met één tik te activeren vanuit de Infinite app U kunt ook schema's gebruiken om scènes in te schakelen of de scène toewijzen aan slimme schakelaars.

    • Hoe maak je een scene?

     Ga naar een gebied en tik op "Scène". Geef de scène een naam, selecteer het scène-pictogram en selecteer vervolgens de gewenste producten en stel de helderheid, kleurtemperatuur en kleur van elk product in.

    • Wat is een Infinite Smart Switch

     Infinite Smart Switch is een batterijloze wandschakelaar, die de producten kan in- en uitschakelen, de helderheid kan aanpassen en 2 scènes kan schakelen

    • Hoe verander je de instellingen van een Smart Switch?

     Ga naar een ruimte en tik op "Scène". Als er een slimme schakelaar aan het gebied is gekoppeld, tik dan op "Bewerken" om scènes aan de knoppen toe te wijzen.

    • Wat is een Smart Sensor?

     Infinite Smart Sensor is een 2-in-1 sensor met een bewegingssensor en een daglichtsensor.

    • Wat is het nut van daglichtinstellingen?

     De daglichtinstelling wordt gebruikt om de helderheid van de binnenverlichting aan te passen. Als het licht overdag bijvoorbeeld fel genoeg is, wordt de verlichting gedimd of  uitgeschakeld.

    • Wat zijn de toepassingen van bewegingsinstelling?

     De bewegingsinstelling wordt gebruikt om te detecteren of er mensen onder het dekkingsgebied zijn, het licht wordt ingeschakeld of wordt feller.

    • Wat is het maximum aantal slimme sensoren in een ruimte?

     Er kunnen maximaal 5  Smart Sensors aan een ruimte toegevoegd worden.

    • Wat zijn schema's?

     Met de functie "Schema" kunt u een lijst van taken maken, die het gebied aan/uit zetten of scènes activeren op basis van tijd. U kunt bijvoorbeeld een weklicht creëren of instellen dat de woonkamerverlichting 's avonds automatisch wordt ingeschakeld.

    • Hoe maak je een tijdschema

     "Ga naar het tabblad "Schema's" en druk op de knop Toevoegen in de rechterbovenhoek.
     Geef het schema een naam, dan kunt u het hele project/een gebied of een scène selecteren.
     Als het project of een gebied is geselecteerd, kunt u alle lichten aan/uit zetten.
     Vervolgens kunt u dagen selecteren om de taak peroidisch te activeren (zondag tot zaterdag) of een specifieke dag selecteren om eenmalig af te spelen.
     Tot slot stelt u de tijd in om de taak uit te voeren en slaat u het schema op."