menu
 
MEGAMAN®

    Baanbrekende lichttechnologie van Megaman

    1 minuten lezen

    Overzicht

    Megaman, een vooraanstaand leverancier op het gebiedvan energiebesparende verlichting, introduceerde op deEuroShop voor winkeliers de nieuwste milieuvriendelijkeverlichtingsoplossingen.

    Bekijk PDF »

    Het was voor de eerste keer dat men aan deEuroShop deelnam en het bedrijf lanceerdeer een aantal nieuwe producten om winkeliersen ontwerpers te laten zien hoe ze indrukwekkendverlichte displays kunnen creëren en tegelijkertijd eenaanzienlijke hoeveelheid energie kunnen besparen.

    Verlichting beïnvloedt eindsaldo

    De Megaman-stand, die overigens werd ontworpen doorSybarite, led’s experts op het gebied van winkelarchitectuur,vormde een opvallend middelpunt voor hal 11.Het ontwerp omvat een weerspiegelende koepel meteen diameter van acht meter, die over de stand hangten de state-of-the-art reflectietechnologie van het bedrijfbenadrukt. Megaman liet niet alleen vier baanbrekendeen nieuwe lichtbronnen zien, maar ook zijn populairereeks professionele led-lampen. De reeks led-lampenvan deze aanbieder biedt gebruikers een directe éénop-één vervanging van halogeen-, metaalhalogenide- engloeilampen. De reeks levert voor dezelfde wattagemeer lumenvermogen dan andere led’s, waardoor tot80% aan energie wordt bespaard en een lamp tot wel40.000 uur meegaat. Fred Bass, managing directorvan Neonlite International Ltd, de merkeigenaar vanMEGAMAN®, zegt hierover: “EuroShop is een geweldigegelegenheid voor ons om bezoekers te laten zienhoe verlichting het eindsaldo kan beïnvloeden. Goedeverlichting kan niet alleen een aanzienlijke hoeveelheidenergie besparen, de invloed ervan op de structuur, hetuiterlijk en de kleur van koopwaar is ook van onmetelijkewaarde. We zijn gedreven in het bereiken van de ultiemelichtkwaliteit en zijn er vast van overtuigd, dat bezoekersvan EuroShop hebben gezien wat voor verschilonze lichtbronnen in hun winkelomgevingen kunnenmaken” Megaman is een wereldwijd gerespecteerd ensuccesvol merk dat toonaangevend is in het ontwerp, deproductie en de distributie van innovatieve, milieuvriendelijkeen energiebesparende lampen. Het assortimentomvat meer dan 400 verschillende producten die doorbedrijven in meer dan 90 landen over de hele wereldverspreid worden afgenomen. De Megaman-lampenbieden substantiële voordelen aan een breed scala klanten,ze verbeteren bovendien tegelijkertijd de leefbaarheiden behouden het milieu.

    Publicatiedatum 13/04/2011