menu
 
MEGAMAN®

    Perfect White LED brengt witte kleuren tot leven

    minder dan 1 minuut.

    Overzicht

    Als leider in LED licht innovatie is MEGAMAN er in geslaagd om de witte kleuren tot leven te brengen zonder verlies aan efficiency en met het instand houden van het optimale lichtbeeld

    Tecoh RDx armaturen en AR111 met Perfect White voor het vervangen van bestaande 35-50 en 70Watt Metaal Halide armaturen met spectaculair  natuurlijk daglicht effect.

    Bekijk alle Perfect White producten

    Perfect White LED series

    Kaki kleuren


    Normaal ligt de focus bij het ontwerpen van LED verlichting op de hoogste lumen per watt , het beste lichtbeeld met concentratie op het voor het oog zichtbare spectrum.


    MEGAMAN Perfect White zorgt voor een extra piek violet licht van 410nm dicht bij het zichtbare spectrum zoals ook in natuurlijk zonlicht en zorgt zo voor gelijke effect als natuurlijk daglicht op witte objecten.

    In vele witte objecten en specifiek wit textiel in winkels zitten Fluoriserende Witte stoffen welke er voor zorgen dat Wit er beter uitziet in Zonlicht of nu ook met Perfect White LED.

    Belangrijk is dat de Perfect White technologie van MEGAMAN de rest van het spectrum on geweizigd laat en zo zorgt voor het optimale lichtbeeld met uitspringende witte tinten en de witte kleuren tot leven brengt.

     

    Bekijk alle Perfect White producten

     

    MM Perfect white grahic

    Publicatiedatum 26/02/2015